ورود موکلین




گروه مشاورین رهپوی دات کام
ما دیدگاه شما را نسبت به دفاتر ارائه دهنده خدمات مهاجرتی تغییر می دهیم. صداقت ما، اعتبار ما و راز موفقیت شما

  تفاوت اقامت استرالیا با ملیت استرالیایی

بین داشتن اجازه اقامت دائم استرالیا و تابعیت استرالیا تفاوت وجود دارد:

اقامت دائم استرالیا به این معنی است که شما می توانید به لحاظ زمانی به صورت نامحدود در استرالیا اقامت، کار و تحصیل نمایید. اما دارای تابعیت و پاسپورت ایرانی خواهید بود و در استرالیا حق رای نخواهید داشت. برای تحصیل در بعضی از دانشگاه های استرالیا نیز باید همانند دانشجویان غیر استرالیایی به همان میزان شهریه پرداخت نمایید. در ضمن در دو سال اول زندگیتان در استرالیا از حقوق بیکاری برخوردار نخواهید بود. اما اگر 3 سال در استرالیا زندگی نمایید می توانید درخواست تابعیت استرالیایی نمایید. تابعیت استرالیا به این معنی می باشد که شما ملیت استرالیا یی خواهید داشت و به شما پاسپورت استرالیایی داده خواهد شد. جدیدا دولت استرالیا از افرادی که درخواست تابیعت استرالیا می نمایند یک امتحان شهروندی می گیرد و اگر در این امتحان قبول شدند شهروند استرالیا شناخته خواهند شد.

برای اغلب افراد مقیم دائم، اولين گام در راه شهروند (تابع) استراليا شدن گذراندن امتحان شهروندی (تابعيت) است. برای اينکه جهت اين آزمون آماده شويد بايد کتاب مرجع شهروندی را مطالعه نمایید. وقتی که در اين امتحان کامياب شديد و ساير شرايط لازم برای شهروندی استراليا و ازجمله شرط زندگی در استراليا برای مدت تعيين شده و پيشينۀ خوب را داشتيد، آنوقت می بايست تقاضای خود را مبنی بر شهروندی استراليا تسليم کنيد. اگر درخواست شما موفق بود، از شما دعوت خواهد شد تا در جشن شهروندی شرکت کنيد. در اين جشن اغلب متقاضيان بزرگسال موظف هستند که قبل از آنکه شهروند استراليا بشوند تعهد پايبندی Pledge of Commitment بدهند.

بعد از اخذ تابعيت استراليا می توانيد درخواست گذرنامۀ استراليائی بنمائيد. اگر تابعيت کشور ديگر را (ایران) علاوه بر تابعيت استراليا حفظ ميکنيد ، برای ورود به و خروج از استراليا بايستی از گذرنامه استراليائی خود استفاده نمائيد. برای شهروندان استراليا که سن آنان 18 سال به بالا باشد ثبت نام برای دادن رأی اجباری است. هنگام شرکت در جشن شهروندی استراليا فرصت برای ثبت نام خواهيد داشت. اگر 17 ساله هم باشيد می توانيد ثبت نام کنيد تا وقتی به 18 سالگی رسيديد بتوانيد رأی بدهيد.

جهت کپی مطالب این وب سایت حتما همانگی های لازم را با دفتر رهپوی دات کام به عمل آورید.