ورود موکلین




گروه مشاورین رهپوی دات کام
ما دیدگاه شما را نسبت به دفاتر ارائه دهنده خدمات مهاجرتی تغییر می دهیم. صداقت ما، اعتبار ما و راز موفقیت شما

اطلاعات در رابطه با قوانین اداره مهاجرت استرالیا بعد از جولای 2012

توجه! این خبر مربوط به سال 2012 می باشد و در آرشیو اخبار سایت رهپوی قرار گرفته است. اخبار جدید را از کانال خبری رهپوی در تلگرام دنبال نمایید.

5 ماه طول کشید تا ما این اطلاعات را به روز نماییم. دیر شد اما حداقل الان خیالمان راحت است که اگر خبری می دهیم آن خبر می تواند بر اساس تجربیات عملی بر روی پرونده های ارسالی باشد. تجربیات از جولای 2012 تا کنون بسیار زیاد هستند و مجبور هستیم مهمترین را فقط بصورت محوری در اختیار موکلین رهپوی و افراد دیگری که برای مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص اقدام می نمایند قرار دهیم.

مهمترین تغییری که در جولای 2012 اتفاق افتاد این بود که اداره مهاجرت استرالیا اعلام نمود افراد باید قبل از ارسال درخواست خود برای ویزا به اداره مهاجرت یک فرم ابراز علاقه مندی برای مهاجرت را در سایت اداره مهاجرت پرنموده و بر اساس اطلاعات داده شده در آن فرم اداره مهاجرت برای آنها دعوتنامه خواهد فرستاد تا درخواست خود جهت اخذ ویزا را به اداره مهاجرت استرالیا ارسال نمایند.

پس دریافت و یا عدم دریافت دعوتنامه بر اساس اطلاعات وارد شده در فرم ابراز علاقه مندی می باشد. فرم ابراز علاقه مندی تقریبا شبیه به یک رزومه کامل است که در آن دوره های تحصیلی و سوابق کاری و اینکه از چه نوع ویزایی می خواهید اقدام نمایید ذکر می گردد. اگر تمایل به اقدام از طریق اسپانسر ایالتی داشته باشید در آن فرم باید ذکر نمایید که از چه ایالتی می خواهید در خواست اسپانسرشیپ نمایید.جهت پر نمودن فرم ابراز علافه مندی باید تخصص شما توسط یکی از سازمانهای ارزشیابی مدارک بررسی یا اصطلاحا اسس شده باشد. چون در این فرم امتیازهای شما جمع بندی می شود بهتر است امتحان آیلتس را نیز داده باشید.

پس از پر نمودن فرم ابراز علافه مندی باید منتظر بمانید تا اداره مهاجرت برای شما دعوتنامه بفرستد. اینکه چقدر منتظر بمانید در واقع معلوم نیست و اداره مهاجرت استرالیا هیچ محدودیتی برای این انتظار در نظر نگرفته است فقط گفته است این انتظار می تواند بین دو هفته تا دو سال باشد و اگر بعد از دو سال هنوز دعوتنامه ای دریافت نکردید باید مجددا فرم ابراز علاقه مندی را پر نمایید. به همین علت هم بود که ما 5 ماه برای تکمیل نمودن این خبر صبر کردیم. می خواستیم ببینیم مدت زمان انتظار برای هر نمونه پرونده حدودا چه میزان می تواند باشد. طبق تجربه این 5 ماهه زمان انتظار را از 10 روز تا 5 ماه (فعلا) می توان در نظر گرفت. بعضی از افراد که تمایل به اقدام از طریق اسپانسرشیپ داشتند هنوز پاسخ اسپانسر را دریافت ننموده دعوتنامه اداره مهاجرت را دریافت کردند. معمولا افرادی که از طریق مهارتهای فنی مهندسی اقدام نمودند بعد از دو تا سه هفته دعوتنامه را دریافت نمودند و هستند افرادی که بدون اسپانسرشیپ اقدام نموده اند و هنوز بعد از 5 ماه دعوتنامه برای آنها نیامده است. اما می توان گفت بطور میانگین به جز موارد خاص ماکسیمم بعد از دو ماه دعوتنامه ها آمده است مخصوصا برای افرادی که اسپانسر داشته اند.

خبر خوب در این مورد این است که افرادی که دعوتنامه دریافت می کنند (فعلا) نسبت به قبل خیلی سریعتر ویزا می گیرند. یعنی افرادی داریم که 5 ماه پیش درخواست ویزایشان را به اداره مهاجرت ارسال نمودیم و در فاصله 5 ماهه ویزا گرفته اند. البته این موضوع شامل کسانی می شود که اسپانسر ایالتی داشته اند. این در صورتی است که ما پرونده هایی داریم که اوائل 2011 لاج نموده ایم اما هنوز ویزایشان نیامده است. از این موضوع نتیجه می گیریم که اداره مهاجرت استرالیا فعلا پرونده های جدید را خیلی زودتر پاسخ می دهد. چرا؟ ما هم نمی دانیم و برای ما هم عجیب است و این تنها موردی نیست که اداره مهاجرت استرالیا ما را متعجب کرده است. آنقدر موارد عجیب و غریب دیگر از سیستم کاری اداره مهاجرت استرالیا دیده ایم که دیگر داریم اعتقاد پیدا می کنیم که سیستم اداره مهاجرت استرالیا تا حدی اصولی و حساب شده است و تا حدی هم مثل سیستمهای اداری خودمان تحت تاثیر علاقه و نقطه نظرات شخصی کارمندان یا اصطلاحا کیس آفیسرهاو مقداری هم جنبه لاتاری و بخت آزمایی دارد. در غیر اینصورت امکان نداشت دو پرونده کاملا مشابه یکی 5 ماهه ویزا بگیرد و دیگری 12 ماهه یا بیشتر. از یکی ریز به ریز سوال بپرسند و چندین بار درخواست اطلاعات تکمیلی نمایند و از دیگری بدون خواستن مدارک پزشکی و سوء پیشنینه ویزا بدهند!! (تعجب نکنید واقعا این اتفاق افتاده است).

جدا از روند کاری اداره مهاجرت استرالیا امتیازها از 65 امتیاز به 60 امتیاز تنزل یافت که خودش خیلی ها را از ارائه مدرک آیلتس با نمره 7 در همه اسکیلها راحت کرد و با آیلتس 6 توانستند پرونده خود را لاج نمایند. از این بهتر خیلی از ایالتهای استرالیا که قبلا اکثر تخصصها را فقط با نمره 7 می پذیرفتند سیاست خود را تغییر دادند و قبول کردند که اگر فردی مجموع امتیازاتش به 60 رسید بتواند با داشتن مدرک آیلتس با نمره 6 از آن ایالت در خواست اسپانسرشیپ نماید.

موردی که زیاد برای ما ایرانیها جالب نیست این است سازمانهای ارزشیابی مدارک نسبت به قبل سختگیری بیشتری روی بررسی مدارک اعمال می نمایند. مخصوصا گواهی اشتغال به کار را خیلی حساسیت به خرج می دهند که طبق خواسته های آنها تهیه شده باشد. همچنین پاسخگویی آنها نیز کندتر شده است. مثلا انجمن مهندسین استرالیا قبل از جولای 2012 امکان نداشت پرونده ای را که کامل است بیش از 4 ماه طول بکشد تا پاسخ دهد اما بعد از جولای 2012 ما تاخیرهای زیادی در کارهای انجمن مهندسین استرالیا تجربه کرده ایم.

موفق باشید

جهت کپی مطالب این وب سایت حتما همانگی های لازم را با دفتر رهپوی دات کام به عمل آورید.